Yoga

Practicam Hatha Yoga cu ustensile (caramizi, sfori, scaune, etc) care ne ajuta sa lucram corect in asane, ne arata deficientele pe care urmarim sa le depasim. Acest stil de yoga a fost creat de catre B.K.S. Iyengar (14 December 1918 – 20 August 2014). Singurul profesor roman acreditat la Institutul Iyengar Yoga din Pune este Peto Zoltan, are sala de Iyengar Yoga in Marghita, Oradea (http://iyengaryoga.ro/) si periodic sustine cursuri intensive de weekend in Bucuresti. Sala din Bucuresti a fost dotata cu echipamentul necesar pentru a da posibilitatea celor interesati de acest stil sa-l poata practica. Aici puteti parcurge primii pasi in insusirea corecta a asanelor, invatand cu ajutorul ustensilelor (perne, scaune, sfori, etc.) alinierea corpului, care sunt motoarele principale de lucru in posturi, care sunt directiile corecte in asane si cum sa le combinam astfel incat sa potentam deschiderea corpului fara a ne afecta. Este o modalitate de autocunoastere, de reconectare cu propriul corp, invatam sa ne simtim, sa ne cunoastem si sa ne depasim limitarile.

Beneficii:

–          corectarea ţinutei (prevenirea şi corectarea cifozei, lordozei, scoliozei, etc).

–          imbunatatirea mobilităţii articulare,

–          tonifierea ţesutului muscular,

–          reducerea tesutului adipos excesiv,

–          ameriorarea funcţionării organelor interne,

–           ameliorarea functionalitatii sistemului endocrin,

–          echilibrarea starii psihoemotionale,  etc.

Pentru a participa la ore vă invităm să parcurgeţi regulamentul de ordine interioară.

Program

Marti
Miercuri
Joi
Vineri
7:00 – 8:30 11:00 – 12:30 (persoane cu varsta 50+ sau care au nevoie de ajutor suplimentar) 7:00 – 8:30
17:30 – 19:00 9:00 – 10:30 17:30 – 19:00 9:00 – 10:30
19:30 – 21:00 (Cynthia) 19:30 – 21:00 (Cynthia)

Sedintele dureaza o ora si jumatate.

1. Abonamentele pot fi împărțite cu soț/soție, prieten/prietenă. Ședințele din abonament se vor folosi timp de o lună din ziua achiziționării abonamentului, ședințele nefolosite pot fi consumate în următoarea lună, dacă se achiziționează un nou abonament. Abonamentele se achită în primele două sedinte (pentru abonamentele de 4 sedinte), respectiv patru ședințe (pentu abonamentele de 8 sedinte).

2. Abonații YOGA beneficiază de celelalte servicii din categoria „masaj ayurvedic” la preț per ședință = cu prețul per ședință din abonamentele de 8 ședințe/lună.

3. Anularea programarilor individuale la un interval mai mic de 24 ore inainte de ziua si ora stabilita, va fi taxata cu 50% din pretul sedintei.

Orele de yoga sunt sustinute de Dr. Stella Garbea, practica yoga din 1996, stilul Iyengar Yoga din 2012.

Programari: 0753024556