O data cu nasterea copilului devenim constienti de imensa responsabilitate ce ne revine ca parinti. Incercam sa ne alegem cele mai bune surse de informare, sa fim la curent cu indicatiile specialistilor in domeniul ingrijirii copilului, sa prevenim, sa ne asiguram ca bebelusul este sanatos. De multe ori informatiile pe acest subiect accesate in mediul online, de pe grupuri, pagini medicale sau prin interactiunea cu rudele, prietenii sau alti parinti pe care ii intalnim la locurile de joaca sunt contradictorii. Medicul specialist pediatru este rareori disponibil dincolo de timpul scurt alocat consultatiei pentru a raspunde tuturor intrebarilor si grijilor parintilor. Apar incertitudini, indoieli, ingrijorari si anxietati.

Astfel, atunci cand simptomele ingrijoratoare apar, parintele ia anumite decizii mai degraba determinat de teama, decat de siguranta.

Dr. Oana Boboc, medic specialist pediatru in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Brasov, vine in intampinarea voastra cu informatii actualizate si clarificatoare in domeniul celor mai bune practici in abordarea patologiilor uzuale ale sugarului si copilului mic (0-2 ani).

Informatiile prezentate in cadrul acestui eveniment NU reprezinta o consultatie medicala si NU inlocuiesc recomandarile personalizate trasate de catre medicul specialist al copilului. NU se vor pune diagnostice si NU se vor oferi recomandari personalizate de nici un fel! Pentru aceste servicii va rugam sa va adresati medicului specialist in evidenta caruia se afla copilul!

Durata: 3 ore

Program si tematica:

9:45 – 10:00: Primirea participantilor

10:00 – 12:15: Prelegere Dr. Oana Boboc

Subiecte abordate:
– Semnale de alarma pe care le observam acasa
– Camera de garda sau medicul de familie?
– Abordarea febrei acasa
– Diferenta dintre viroza si infectie bacteriana
– Abordarea virozelor
– Masuri de prim-ajutor
– Abordarea aparitiei dentitiei
– Trusa de medicamente de acasa

12:15 – 13:00 Sesiune de intrebari

Evenimentul se adreseaza exclusiv viitorilor parinti si parintilor cu copii sub varsta de 2 ani !

Data evenimentului: 2 noiembrie 2019

Locatie: Hotel Marshal Garden, Calea Dorobanți 50B, București, SALA AMETIST
Pret: 100 lei/persoana, 160 lei/cuplu de parinti
Pentru rezervarea locului este necesara achitarea in avans prin transfer bancar.

Datele necesare platii:
PRAVALIA PARINTILOR SRL

CUI 28337945

BANCA TRANSILVANIA

IBAN RO06BTRL04101202D15788XX

Inscrieri:
Telefon: 0761359359

Email: contact@pravaliaparintilor.ro

Programare