Psihoterapie
  • Intuieşti că problemele cu care te confrunţi îşi au sursa în propriile emoţii şi gânduri?
  • Crezi că relaţia cu copilul tău, cu partenerul sau cu familia ta are nevoie de sprijinul unui specialist pentru a fi clarificată?
  • Eşti îngrijorat(ă) din cauza anumitor comportamente ale copilului tău şi doreşti să afli ce poţi face în această privinţă?
  • S-au întâmplat evenimente prea greu de îndurat ca să te mai facă să vezi bucuria zilei de azi?

PsihoterapieDecizia de a merge la un psiholog şi de a solicita o evaluare psihologică, de a începe un program de consiliere psihologică sau de psihoterapie poate fi precedată de dubii şi căutări ale unor soluţii mai simple şi mai rapide. Cea mai simplă soluţie poate fi amânarea confruntării cu problemele reale.

Ceea ce se întâmplă în sufletul nostru influenţează cu uşurinţă ceea ce se întâmplă în corpul nostru, în gândurile noastre, în relaţiile pe care le avem cu cei din jur, cu noi înşine. Schimbarea ta va genera o nouă perspectivă asupra propriei persoane şi ulterior va genera schimbarea relaţiilor cu toţi cei din jur. Sub crusta de temeri, îngrijorări, tristeţi şi tensiuni se află o bogăţie de resurse şi de curaj care aşteaptă să fie descoperită.

Un psihoterapeut este disponibil pentru a te ajuta să înţelegi şi să descoperi drumul tău şi al celor dragi ţie, într-un cadru bazat pe încredere şi confidenţialitate.

Psihoterapeut: 

Claudia Necula: 0724883108

Radu Filip: 0723360019