De ce ai avea nevoie de psihoterapie?

  • Intuiesti ca problemele cu care te confrunti isi au sursa in propriile emotii şi ganduri
  • Crezi ca relatia cu copilul tau, cu partenerul sau cu familia ta are nevoie de sprijinul unui specialist pentru a fi clarificata si imbunatatita
  • Eşti ingrijorat(a) din cauza anumitor comportamente ale copilului tău si doresti sa afli ce poti face în aceasta privinta
  • S-au intamplat evenimente prea greu de indurat ca sa te mai faca sa vezi bucuria zilei de azi

Decizia de a merge la un psiholog şi de a solicita o evaluare psihologica, de a incepe un program de consiliere psihologica sau de psihoterapie poate fi precedată de dubii şi de cautari ale unor solutii mai simple si mai rapide. Cea mai simpla solutie poate fi amanarea confruntarii cu problemele reale.

Ceea ce se intampla in sufletul tau influenteaza cu usurinta ceea ce se intampla in corpul tau, in gandurile tale, in relatiile pe care le ai cu cei din jur, cu tine insati. Schimbarea ta va genera o noua perspectiva asupra propriei persoane si ulterior va genera schimbarea relatiilor cu toti cei din jur. Sub crusta de temeri, ingrijorari, tristeti si tensiuni se afla o bogatie de resurse si de curaj care aşteapta sa fie descoperita.

Un psihoterapeut este disponibil pentru a te ajuta sa intelegi si sa descoperi drumul tau si al celor dragi tie, intr-un cadru bazat pe incredere si confidentialitate.

  • Programari

    Telefon: 0724883108

    Email: contact@pravaliaparintilor.ro