Comunicare constienta. Sa comunicam constient, sa comunicam din inima, sa transmitem mesaje clare, din abundenta gandurilor noastre. Traim vieti agitate si rar avem timp sa ne oprim si sa privim mesajele din spatele cuvintelor pe care le transmitem. Formam relatii de durata si ne dorim sa ne exprimam cu iubire si compasiune, dar de multe ori o facem cu nerabdare si nervozitate.

In cadrul acestui grup de dezvoltare personala pentru părinți si cupluri vom invata sa ne observam gandurile si sa cream spatiu in mintile noastre aglomerate, sa respiram constient si sa simtim senzatiile din corpul nostru, sa observam care este intentia din spatele mesajelor pe care vrem sa le transmitem, sa transmitem cu iubire si intelegere, dintr-un spatiu clar si impacat. Vom observa impreuna cum ascultam in mod normal, ce ganduri apar in minte atunci cand dialogam, daca tindem sa criticam sau sa analizam ceea ce auzim, daca mentinem contactul vizual si suntem constienti de propriul corp atunci cand comunicam.

Esti prezent atunci cand vobesti? Transmiti cu adevarat ceea ce ai vrea sa transmiti sau amalgamul de sentimente te impiedica sa te exprimi asa cum ai dori? Ai vrea sa te exprimi mai ușor, mentinand un sentiment de pace la nivelul sinelui si al relatiei?

In cadrul acestui grup vom forma perechi si vom interactiona astfel incat sa dezvoltam capacitatea fiecaruia de a comunica in cadrul oricarui tip de relatie.

Copilul tau iti reproseaza uneori ca nu il asculti atunci cand iti vorbeste?

Vom invata impreuna sa le acordam mai multa atentie celor mici si sa ii ascultam cu rabdare.

Grupul de dezvoltare personala va continua datorita donatiilor voastre, nu se percepe o taxa fixa pentru participare. Ne vom intalni la ora 12 si vom finaliza discutiile si practica in jurul orei 17. In cadrul evenimentului vom avea o masa usoara, vegana. Pentru cei care doresc sa contribuie la bufet, puteti aduce mancaruri simple si sanatoase.

In cadrul grupului pot participa cupluri de parinti sau doar cate un singur parinte. Numarul de participanti este limitat la 15. Este de dorit ca persoanele inscrise sa participe in mod constant la intalnirile saptamanale ale grupului, dar vor fi acceptate in grup constant si persoane noi, in functie de numarul de locuri disponibile la fiecare intalnire.

Trainer:  Octavia Vasile, psihoterapeut cognitiv-comportamental, hipnoterapeut și Behavior Analyst, acreditat international.

Program: incepand cu 20 iulie, ora 12:00, in fiecare sambata

Inscrieri:

E-mail: contact@pravaliaparintilor.ro

Telefon: 0747875829