Înţelepciunea orientului şi bogăţia naturii româneşti s-au îmbinat într-o oază de relaxare, armonie şi de sănătate.

Vă invităm la cabinetul de terapii ayurvedice pentru a vă bucura de masaje terapeutice, de relaxare şi pentru a descoperi diverse modalităţi de prevenire a bolilor, şi de menţinere a sănătăţii. Aici veţi scăpa de tensiuni musculare, dureri de spate, stări de oboseală cronică şi nelinişte, insomnii şi multe alte probleme de sănătate. În cadrul consultaţiilor veţi afla metode simple de prevenire a bolilor, de îmbunătăţire a digestiei, veţi primi sfaturi nutriţionale şi tratamente naturale.

Masajul sincron la 4 mâini este deliciul maxim care vi-l puteţi oferi. Efectele sale sunt cu totul speciale datorită uleiurilor terapeutice, procesate cu plante. Sauna ayurvedică este o altă nestemată a Indiei, este foarte bine tolerată chiar şi de cei ce nu suportă căldura, protejează capul de supraîncălzire, iar aburul din decoct de plante ajută uleiurile să pătrundă cât mai adânc în ţesuturi, aprofundând şi mai mult efectele masajului.

Aceste terapii se adresează tuturor persoanelor indiferent de sex şi de vârstă. Viitoarele mămici vor remarca efectele sale deosebite chiar de la prima şedinţă. Picioarele grele, durerile lombare, şi alte probleme legate de sarcină vor fi mult uşurate, iar pielea de pe abdomen va fi bine hrănită şi va căpăta o bună elasticitate, astfel încât să prevină apariţia vergeturilor. În cazul lor sauna este înlocuită cu fricţionarea întregului corp cu săculeţi de orez fierţi în lapte cu plante (pinda svedana) care intensifică şi mai mult efectul hrănitor şi regenerator al uleiurilor atât de necesar în această perioadă.

Şi să nu uităm de celulită – inamicul nr.1 al femeilor! Spre deosebire de masajul anticelulitic clasic – masajul ayurvedic nu este dureros, nu lasă echimoze, iar efectele nu întârzie să apară datorită uleiurilor folosite şi a saunei inteligente. Combinat cu un program nutriţional şi ore de yoga – veţi fi fascinate de rezultate!

Vă aşteptăm cu drag!

Terapeut: Doctor Stella Gârbea (Nicolaev)

Programări: 0753024556

Preturi Yoga si masaj ayurvedic.

Abonaţii Yoga beneficiază de terapii la preţul pentru 1 şedinţă = preţul per şedinţă din abonamentul de 8 şedinţe/lună.

Abonamentele pot fi împărţite cu un/o prieten(ă) sau membru de familie.

 Anularea programarilor individuale la un interval mai mic de 24 ore inainte de ziua si ora stabilita, va fi taxata cu 50% din pretul sedintei.

Saună ayurvedică este cu abur din decoct de plante, capul nu este expus la căldură. Uleiurile terapeutice sunt 100% naturale (procesate cu plante). Sauna nu este indicata femeilor însărcinate!