Relatia mama-bebelus inainte de nastere

Sanatatea perineului este foarte importanta, pentru multe aspecte ale vietii unei femei: sarcina, naşterea, activitatea sexuala, confortul de zi cu zi.

Livia Tobosaru a pus la punct un program de gimnastica perineala prenatala si postnatala bogat informatii şi exercitii practice pentru sanatatea perineului tau.

Studiile bazate pe dovezi au demonstrat ca epiziotomia este necesara doar în 10-15% din cazuri. Perineul poate fi protejat de rupturi sau de epiziotomie printr-o intretinere adecvata şi constanta pe parcursul sarcinii. Gimnastica perineului inainte de nastere este benefica si pentru prevenirea hemoroizilor, incontinentei urinare, intretinerea elasticitatii zonei perineului.

Dupa nastere, cu ajutorul exercitiilor de reeducare perineala, muschii se refac mai repede, epiziotomia, daca este efectuata, se vindeca mai rapid si riscul incontinentei urinare scade considerabil. Indiferent de modul nasterii – pe cale naturala, sau prin operatie cezariana, vei simti cat de benefice iti sunt exercitiile pentru perineu.

Pret: 80 lei/sedinta

Durata: doua ore

Echipament: imbracaminte sport, pantaloni

Trainer: Livia Tobosaru

Urmatorul curs:

7 septembrie, ora 17:00

Inscrieri:

Telefon: 0723248073

Email: contact@pravaliaparintilor.ro