Sanatatea perineului este foarte importanta, pentru multe aspecte ale vietii unei femei: sarcina, naşterea, activitatea sexuala, confortul de zi cu zi.

Livia Tobosaru a pus la punct un program de gimnastica perineala prenatala si postnatala bogat informatii şi exercitii practice pentru sanatatea perineului tau.

Studiile bazate pe dovezi au demonstrat ca epiziotomia este necesara doar în 10-15% din cazuri. Perineul poate fi protejat de rupturi sau de epiziotomie printr-o intretinere adecvata şi constanta pe parcursul sarcinii. Gimnastica perineului inainte de nastere este benefica si pentru prevenirea hemoroizilor, incontinentei urinare, intretinerea elasticitatii zonei perineului.

Dupa nastere, cu ajutorul exercitiilor de reeducare perineala, muschii se refac mai repede, epiziotomia, daca este efectuata, se vindeca mai rapid si riscul incontinentei urinare scade considerabil. Indiferent de modul nasterii – pe cale naturala, sau prin operatie cezariana, vei simti cat de benefice iti sunt exercitiile pentru perineu.

Pret:

150 lei/sedinta

Durata:

3 ore

Echipament: 

imbracaminte sport, pantaloni

Urmatorul curs:

16 februarie, ora 18:00

 • Inscrieri

  Telefon: 0747875829

  Email: contact@pravaliaparintilor.ro

  Rezervarea locului se face prin plata in avans acel putin 50% din valoarea cursului, prin transfer bancar. 
 • Datele necesare platii

  PRAVALIA PARINTILOR SRL

  CUI 28337945

  BANCA TRANSILVANIA

  IBAN RO06BTRL04101202D15788XX

Programare