Educatie pentru sanatate

Consiliere în remedii homeopate şi naturiste – Dr. Alexandra Ghement

Consiliere în nutriţie şi tratamente ayurvedice – Dr. Stella Gârbea

Sarcina este o perioadă delicata pentru organismul femeii, o perioadă de transformare a trupului, a sufletului și a minții. Este, de multe ori, perioada în care viitoarele mame încep să caute soluții blânde și sigure pentru problemele de sănătate cu care se confruntă ele sau cei din jurul lor, deopotrivă adulți, bebeluși sau copii mai mari. Convingerea noastră este ca cele mai eficiente soluții sunt rezultatul îmbinării medicinei convenționale cu terapiile complementare, dar și cu dorința sincera și profundă a medicului de a-și ajuta pacienții.
 
Dr. Alexandra Ghement, medic de familie, cu competențe în homeopatie, apifitoterapie și studii de Ayurveda și remedii florale Bach, te va ghida pentru a găsi cele mai bune raspunsuri legate de: 
 
– modularea imunității bebelușului și a copilului
– remediile homeopate potrivite ție și familiei tale
– remediile naturale pe care trebuie să le ai la îndemânâ pentru cele mai comune probleme de sănătate
– cum se pot preveni stările de boală și cum se pot ameliora din timp acestea cu grijă și respect față de ființa ta ca întreg
– cum poți trece la o nutriție echilibrată și ce înseamnă aceasta
Tradiţia Indiana Milenară – Ayurveda, este un sistem medical axat în principal pe promovarea unui mod de viaţă sănătos. În traducere din limba sanscrită, ayus înseamnă viaţă şi veda – cunoaştere, iar ayurveda = ştiinţa vieţii. În antichitate medicii erau apreciaţi pentru capacitatea lor de a preveni bolile, iar doctorii familiilor regale erau pedepsiţi dacă cineva din familie se îmbolnăvea. Prevenţia şi menţinerea sănătăţii era prima sarcină a doctorilor, ceea ce din pacate s-a uitat în zilele noastre. Mi-am propus să reactualizez aceste tradiţii şi te invit la o altfel de consultaţie medicală unde vei afla:

  • care sunt cele mai la îndemână modalităţi de a ne menţine sănătatea;
  • care este impactul digestiei asupra stării de sănătate;
  • ce înseamnă o digestie bună, şi cum o putem obţine;
  • cum să recunoaştem primele dezechilibre şi cum să le corectăm;
  • cum să ne organizăm ziua mai eficient din perspectiva sănătăţii;
  • recomandări apifitoterapeutice şi ayurvedice: tratamente cu plante, produse apicole, masaje, shirodhara, basti etc., pentru prevenirea şi tratarea diverselor dezechilibre şi afecţiuni.

Preţuri:

  • Consultaţie medicina integrativa (homeopatie, apifitoterapie, remedii florale Bach): 180 lei

Pret:

  • 150 lei – prima consultatie,
  • 120 lei – consultatie repetata,

Durata unei sedinte: 60 min Durata unei sedinte: 50 min
Programari: 0733689129 (Alexandra Ghement) Programari: 0753024556 (Stella Garbea)