Vine un moment in care mama se gandeste ca perioada alaptarii se apropie de sfarsit. De multe ori, acesta poate fi insotit de indoieli, temeri sau pur si simplu, dificultati in a alege cea mai simpla modalitate astfel incat trecerea sa fie cat mai lina si lipsita de prea mult stres.

De ce ai nevoie de un curs de intarcare?

Intarcarea reprezinta o etapa, nu doar un final, ci transformarea unei relatii. Este un proces intim si personal, asemenea alaptarii, si este necesar sa fie abordat prin prisma nevoilor ambilor implicati – mama si copilul, cu empatie si respect.

Va asteptam la un curs de intarcare blanda in care ne propunem sa va ghidam in cautarea raspunsului la principalele intrebari: “cand este momentul potrivit?”, “ce simt mama si copilul?“, si “cum facem?”. Discutam despre recomandarile studiilor stiintifice si ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, dar ne dorim ca abordarea sa fie cat mai personalizata si sa clarifice nevoile, emotiile si gandurile voastre cu privire la acest subiect. Ne bazam, de asemenea, si pe cadrul continator al grupului in care veti rezona cu experientele celorlalti membri, veti gasi raspunsuri si intelegere si prin prezenta lor.

Pret:

150 lei/ persoana sau cuplu

Program:

27 februarie, orele 10:00-13:00

Cursul se va desfasaura ONLINE, via aplicatia ZOOM.

Programare

 • Inscrieri

  Telefon: 0747875829

  Email: contact@pravaliaparintilor.ro

  Rezervarea locului se face prin plata in avans acel putin 50% din valoarea cursului, prin transfer bancar. 
 • Datele necesare platii

  PRAVALIA PARINTILOR SRL

  CUI 28337945

  BANCA TRANSILVANIA

  IBAN RO06BTRL04101202D15788XX

  Specificati la detaliile de plata numele cursului.