Traineri:
Livia Tobosaru, moasa, consultant in lactatie IBCLC, consultant in babywearing, educator prenatal Lamaze
Claudia Necula, psiholog, psihoterapeut

Vine un moment in care mama se gandeste ca perioada alaptarii se apropie de sfarsit. De multe ori, acesta poate fi insotit de indoieli, temeri sau pur si simplu, dificultati in a alege cea mai simpla modalitate astfel incat trecerea sa fie cat mai lina si lipsita de prea mult stres.

Intarcarea reprezinta o etapa, nu doar un final, ci transformarea unei relatii. Este un proces intim si personal, asemenea alaptarii, si este necesar sa fie abordat prin prisma nevoilor ambilor implicati – mama si copilul, cu empatie si respect.

Suntem pregatite sa va insotim in acest drum punandu-va la dispozitie cunostintele, experienta si sprijinul a doi specialisti: un consultant in lactatie IBCLC si un psiholog psihoterapeut. Ne propunem sa va ghidam in cautarea raspunsului la principalele intrebari: “cand este momentul potrivit?”, “ce simt mama si copilul?“, si “cum facem?”. Discutam despre recomandarile studiilor stiintifice si ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, punem la dispozitie toate informatiile necesare si actualizate din domeniile alaptarii si psihologiei, dar ne dorim ca abordarea noastra sa fie cat mai personalizata si sa clarifice nevoile, emotiile si gandurile voastre cu privire la acest subiect. Ne bazam, de asemenea, si pe cadrul continator al grupului in care veti rezona cu experientele celorlalti membri, veti gasi raspunsuri si intelegere si prin prezenta lor.

Durata cursului este de 2 ore, mamele pot veni si insotite de parteneri, participarea tatalui fiind gratuita.

Va asteptam!

Pret: 100 lei/ persoana sau cuplu
Program: 25 mai, orele 9:00-11:00

Inscrieri:
Telefon 0724883108
Email: contact@pravaliaparintilor.ro

Rezervarea locului se face prin plata in avans a cel putin 50% din valoarea cursului, prin transfer bancar. Este necesar sa specificati la detaliile de plata “curs intarcare 25 mai”.
Datele necesare platii:

PRAVALIA PARINTILOR SRL CUI 28337945
BANCA TRANSILVANIA,

IBAN RO06BTRL04101202D15788XX

Programare

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.