Yoga

GIMNASTICA TERAPEUTICĂ este un sistem de exerciţii izometrice, inspirat din tradiţia milenară Hatha Yoga cu elemente de predare din sistemul Iyengar Yoga.  Este un sistem foarte flexibil şi se adaptează tuturor persoanelor,  indiferent de aptitudinile lor motrice.

Exerciţiile pun accent pe:

–          corectarea ţinutei (prevenirea şi corectarea cifozei, lordozei, scoliozei, ameliorarea spondilozei vertebrale şi a  discopatiilor).

–          mărirea mobilităţii articulare,

–          tonifierea ţesutului muscular,

–          reducerea tesutului adipos excesiv,

–          îmbunătăţirea funcţionării organelor interne,

–          eliminarea stresului.
Aceste exerciţii sunt ideale pentru a fi parcurse înainte de concepţia unui copil în vederea corectării posturii şi prevenirii unui disconfort în sarcină generat de posibile disfuncţionalităţi ale coloanei vertebrale. Deasemenea, ele aduc un plus sănătăţii şi mobilităţii organismului punând astfel bazele unei sarcini fără probleme, şi contribuind la creşterea şanselor pentru o naştere naturală uşoară.

După naştere, bebeficiile acestor exerciţii pot fi resimţite în ameliorarea posturii şi recâştigarea tonusului întregului organism, pentru a avea spor şi forţă în purtatul bebeluşilor, în alăptare, în joacă şi în orice altă activitate!

După ce vă programaţi (telefonic sau prin email) la prima şedinţă, vă invităm să parcurgeţi regulamentul de ordine interioară, să printaţi formularul de înscriere şi să-l aduceţi completat.

Program

Marti si joi: Grupa 1: 17.30 – 19.00 si Grupa 2: 19.15 – 20.45

Miercuri si vineri: 9:30 – 11.00

Sedintele dureaza o ora si jumatate.

 IN PERIOADA 28.11 – 1.12 NU SE TIN ORELE DE YOGA!!!

Pret/sedinta: 40 lei

Abonament 4 sedinte/luna: 140 lei

Abonament 8 sedinte/luna: 240 lei

Sedinta individuala de yoga: 100 lei; 80 lei sedinta repetata – durata 1 ora

 

1. Abonamentele pot fi împărțite cu soț/soție, prieten/prietenă. Ședințele din abonament se vor folosi timp de o lună din ziua achiziționării abonamentului, ședințele nefolosite pot fi consumate în următoarea lună, dacă se achiziționează un nou abonament. Abonamentele se achită în primele două sedinte (pentru abonamentele de 4 sedinte), respectiv patru ședințe (pentu abonamentele de 8 sedinte).

2. Abonații YOGA beneficiază de celelalte servicii din categoria „masaj ayurvedic” (eventual pus link-ul, ca sa-i duca direct pe pagina respectiva) la preț per ședință = cu prețul per ședință din abonamentele de 8 ședințe/lună.

3. Anularea programarilor individuale la un interval mai mic de 24 ore inainte de ziua si ora stabilita, va fi taxata cu 50% din pretul sedintei.

 

Instructor: Dr. Stella Garbea – medic MG

Programari: 0753024556