Relatia mama-bebelus inainte de nastere

Sănătatea perineului este foarte importantă, pentru multe aspecte ale vieţii unei femei: sarcina, naşterea, activitatea sexuală, confortul de zi cu zi.

Livia Toboşaru a pus la punct un program de gimnastica perineala prenatala si postnatala bogat informaţii şi exerciţii practice pentru sănătatea perineului tău.

Studiile bazate pe dovezi au demonstrat cǎ epiziotomia este necesarǎ doar în 10-15% din cazuri. Perineul poate fi protejat de rupturi sau de epiziotomie printr-o întreţinere adecvatǎ şi constantǎ pe parcursul sarcinii. Gimnastica perineului înainte de naştere este beneficǎ şi pentru prevenirea hemoroizilor, incontinenţei urinare, întreţinerea elasticitǎţii zonei perineului.

Dupǎ naştere, cu ajutorul exerciţiilor de reeducare perinealǎ, muşchii se refac mai repede, epiziotomia, dacǎ este efectuatǎ, se vindecǎ mai rapid şi riscul incontinenţei urinare scade considerabil. Indiferent de modul naşterii – pe cale naturală, sau prin operaţie cezariană, vei simţi cât de benefice iţi sunt exerciţiile pentru perineu.

Preţ: 80 lei/şedinţa

Durata: doua ore

Echipament: îmbrăcăminte sport, pantaloni

Trainer: Livia Toboşaru

Urmatorul curs:

12 iulie, ora 18:30

Programari:

0723248073

contact@pravaliaparintilor.ro