Traineri:

Nasterea nu este doar un eveniment fizic, este si unul emotional. Transformator, tulburator, provocator, intens si plin de iubire, incarcat de un complex de emotii si trairi care pot fi de ajutor sau te pot incurca in acest proces. Si aici intervin informatiile si exercitiile noastre, pentru a te ajuta sa intelegi mai bine ce se intampla cu corpul tau, cu starile prin care treci si cu bebelusul tau in toata aceasta perioada, pentru a il ajuta pe partener sa inteleaga mai bine expresiile greului dus de tine si sa reactioneze in raport cu nevoile tale reale, de siguranta si confort. Ceea ce urmarim prin acest curs este sa redam increderea femeilor in fortele proprii si partenerilor lor in capacitatea lor uimitoare de a le fi alaturi si la greu, si sa facem din experienta nasterii una implinitoare.

Nu ne hazardam sa spunem ca va fi usor, frumos, extatic sau sublim, desi aceste epitete au fost folosite de multe dintre cursantele noastre, dar ne dorim ca experienta sa fie una care sa va aduca zambetul pe buze si caldura in suflet la amintirea ei.

Cursul este destinat doar viitorilor parinti.

Cursul de pregatire pentru travaliu si nastere este structurat in doua sedinte saptamanale, a cate 3 ore fiecare:

Sedinta 1: Anatomia si fiziologia travaliului si nasterii, tot ce trebuie sa stii despre functionarea corpului tau

Sedinta 2: Interventiile medicale si masurile de confort: tot ce ai de facut in travaliu, indiferent de cum decurg lucrurile

Ce vei primi la cursul nostru de pregatire pentru travaliu si nastere:

  • Informatii despre aceste subiecte adresate ambilor parteneri;
  • Informatii despre locul in care vei naste, despre rutinele specifice maternitătilor si cele mai bune strategii de a obtine cat mai mult din ce e firesc pentru tine si pentru bebelusul tau in conditii de siguranta;
  • O doza de incredere in tine si de optimism
  • O viziune clara asupra planului tau de nastere si asupra modalitatilor de a-l duce la implinire
  • Sprijin in luarea unor decizii informate
  • Un suport de curs

Informatiile pe care noi le impartasim sunt bazate pe studiile de mare amploare stocate în Libraria Cochrane si in baza de date Primal Health Research, pe recomandările Organizaţiei Mondiale a Sanatatii şi ale UNICEF.

Te asteptam si la cursul gratuit despre initierea alaptarii.

Şi deasemenea, la cursul despre ingrijirea nou-nascutului (puericultura).

Urmatoarele cursuri:
  • 27 ianuarie, ora 18:00 (a doua sedinta pe 3 februarie)
  • 10 februarie, ora 18:00 (a doua sedinta pe 17 februarie)
CURS DURATA PRET persoana/cuplu
Pregatire nastere (Lamaze) 6 ore 320 lei
Ingrijirea nou-nascutului (puericultura) 3 ore 160 lei
Alaptare 3 ore 70 lei SAU GRATUIT daca persoana participa la oricare dintre CURS PREGATIRE NASTERE SAU CURS PUERICULTURA
Pachet Pregatire nastere + Puericultura 9 ore 400 lei

Telefon: 0747875829

Email: contact@pravaliaparintilor.ro

Rezervarea locului se face prin plata in avans acel putin 50% din valoarea cursului, prin transfer bancar. 
Datele necesare platii:

PRAVALIA PARINTILOR SRL

CUI 28337945

BANCA TRANSILVANIA

IBAN RO06BTRL04101202D15788XX

We provide prenatal classes (Lamaze classes) upon request. They have an intensive schedule which will be agreed with the trainer. At the end of the program the father will receive a certificate of graduation, needed for the extended paternity leave (10 working days in addition to the five approved by Romanian legislation by default).

Nous offrons des cours prénataux sur demande (cours Lamaze). Les horaires de cours sont intensifs et approuvés par l’entraineur. A la fin du programme, le pere recevra un certificat de graduation qui est requis pour obtenir un congé parental prolongé (10 jours ouvrables ajoutés aux 5 jours déja approuvés par la Législation Roumaine.)

———-

Programare

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.