Vă invit la un workshop de mindfulness în care voi continua sa prezint o serie de tips& tricks pentru a fi mai prezenți în viața de zi cu zi, în relația cu copiii noștri dar și cu întreaga familie.
De data aceasta vom continua călătoria spre noi înșine abordând una dintre emoțiile care ne împiedică de multe ori să ne relaxăm atunci când suntem cu cei mici: frica. Oare cum ne putem relaxa mai ușor și cum putem beneficia cu adevărat de fiecare moment pentrecut cu cei dragi?

Vă aștept să ne jucăm împreună descoperind noi trick-uri și să învățăm să ne deschidem inimile în fața copiilor. Vom învăța în continuare cum să ne îmbunătățim atenția, răbdarea și acceptarea de sine.

Lipsa de atenție ne afectează relația cu familia sau cu cei dragi prin faptul că nu observăm sau că uităm multe dintre lucrurile care se întâmplă în jurul nostru.
Acum câțiva ani călugărul budhist Bhikkhu Sukhacitto (Amaravati Monastery, UK) mi-a amintit despre importanța comunicării conștiente, a senzațiilor din corp atunci când ne exprimăm și a conexiunii cu celelalte ființe din jurul nostru.
Mai târziu, Pasura Dantamano (Wat Phra Dhammakaya), calugărul care conduce programul Peace Revolution m-a ajutat să înțeleg cum putem fi ancorați în prezent, cum putem lăsa spațiu în minte și cum ne putem conecta mai bine cu ceilalți, astfel încât să îi putem asculta și înțelege cu drag.
După mai multe călătorii lungi prin India, Nepal, Thailanda și Anglia, și cursuri de Vipassana (meditație budhistă) m-am hotărât să împărtășesc cu voi în cadrul acestui workshop cum să ne liniștim mintea și să fim prezenți valorificând și transformând fiecare clipă într-una magică.
Sunt psiholog, psihoterapeut cognitiv-comportamental și mindfulness trainer iar în ultimii ani am ținut sesiuni de sound healing & meditație ghidată cu ajutorul tank drum-ului, dar cel mai important este că am inima deschisă și că mă bucur să împart cu voi toate acestea!
Workshop-ul va fi constituit din sesiuni de meditație ghidată sau/ și hipnoză, jocuri de grup, discuții și alte joculețe utile pentru dezvoltarea atenției.

Workshopul se va desfășura între orele 12-17 si se adreseaza atat celor care au participat la workshopurile trecute si vor sa continue calatoria spre sinele lor superior dar si celor care vin pentru prima data si doresc sa cunoasca noi metode si jocuri pentru imbunatatirea atentiei, rabdarii si acceptarii de sine.

Cei care simt recunoștiință pentru darul primit sub formă de informație pot oferi o donație la sfârșitul workshop-ului dar nu permiteți acestui aspect să stea în calea participării.

Evenimentul se adresează tuturor părinților, viitorilor părinți dar și celor care interacționează cu cei mici și vor să aducă armonie în relațiile cu cei din jurul lor și în întreaga lume. Parintii pot veni insotiti de bebelusii sugari.

Trainer: Psiholog Octavia Vasile

Program: 7 iulie, ora 12:00

Inscrieri:

contact@pravaliaparintilor.ro

0747875829