Reluam atelierele de mindfulness pentru parinti!

Sesiunile de meditatie ghidata& sound healing si discutiile aferente va ajuta sa dezvoltati pace interioara,  accesand resurse proprii si vindecand rani adanci. Sunetele va vor ghida in interior pentru a aduce la suprafata ceea ce necesita a fi vazut si vindecat. Astfel, un nou parinte, treaz si plin de energie si bucurie se va naste pentru a creste copii fericiti, care vor fi liberi de traume.

Tema atelierului este frica: de unde provine ea si cum ne afecteaza relatia si dezvoltarea copilului. Cum identificam credinte vechi care ne fac sa actionam din frica? Cum putem transforma aceste credinte, astfel incat sa avem mai multa incredere in viata si in propriul drum?

Atelierul se adreseaza mai ales parintilor care vor sa se bucure de o relatie constienta si sanatoasa cu copiii lor, dar nu numai: atelierul este deschis tuturor celor care vor sa invete cum sa observe mai mult si sa se identifice mai putin cu ceea ce se intampla in lumea exterioara, sa vada lumea si dintr-un punct de vedere impersonal, celor care vor sa invete „sa dea zoom out” pentru a vedea cat mai mult din imaginea de ansamblu a lumii.

Vor fi folosite tehnici de mindfulness si joculete care au rolul de a ne invata sa fim prezenti si sa ne relaxam pentru a ne auzi mai bine copiii si a-i ajuta mai mult sa inainteze pe propriile drumuri.

Octavia Vasile a inceput sa mediteze in urma cu sapte ani, cand drumul sau s-a conturat spre Asia.

De atunci a intalnit in calea sa calugari budisti de la manastiri din Asia si Europa, din traditia Theravada. A invatat de la acestia sa se vindece pe sine si sa daruiasca din prezenta sa, astfel incat tot mai multi oameni sa fie eliberati de poverile si suferințele lor.

A studiat Psihologia si Psihoterapia Cognitiv-Comportamentala si participa la cursuri de Vipassana din 2016. Imbina elemente de soundhealing folosind tank drum-ul si baby harpa cu meditatiile  ghidate.

Atelierul va avea loc intre orele 12-17.

Donatiile sunt bine primite, cu recunostinta si intentie de a darui mai departe.

“Acum sapte ani ma aflam pe strazile dintr-un mic orasel din India, colonizat de portughezi cu zeci de ani în urma. Micile strazi si mesele puse afara si aranjate cochet imi aminteau de atmosfera din Lisabona dar oamenii si cuvintele rostite ma aduceau inapoi in India din acel an. Cu ceva ore in urma vizitasem un templu hindus micut, situat intr-o zona izolata, aproape de jungla. Pasind acum pe strazile din micul oras, dintr-o data m-am simtit ca si cum deschid ochii pentru prima data: imaginea avea o limpezime aparte, ca si cum sute de valuri care imi obstructionau vederea au cazut dintr-o data. Toate gandurile din spatele acestor imagini disparusera cu totul. Pentru prima data puteam sa vad oamenii asa cum sunt, nu ceea ce credeam eu despre ei, vedeam florile si frumusetea lor ca fiind flori pure, fara ca mintea mea sa le mai treaca prin vreun filtru. Așa a inceput calatoria mea pe acest drum.”

Fie ca voi toti sa fiti fericiti!

Program: 29 septembrie, ora 12:00

Inscrieri:

contact@pravaliaparintilor.ro

0747875829